ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ ЗА СКОЛИОЗА

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ ЗА СКОЛИОЗА
Скъпи пациенти, поради създалата се, и продължила вече дълго време, ситуация, ние от ВИП ПЛЮС МТЛ решихме, че не можем да оставим нашите пациенти и ще започнем да провеждаме ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ за пациенти, диагностицирани със сколиоза, както и пациенти, които имат своите съмнения за такава. Как можете да се запишете за онлайн консултация?
На нашата фейсбук страница можете да научите повече за това как сами да прегледате детето си, ако имате съмнения. Поставили сме инструкции, които лесно да могат да Ви ориентират дали има нещо притеснително.
Попълнете нашите кратки анкети, които ще могат да ни ориентират за Вашето състояние и Вашите притеснения. След като прочетем отговорите Ви, ще се свържем с Вас на посочения в анкета от Вас имейл за връзка, чрез който ще можем да поддържаме контакт и да Ви дадем най-добрите съвети за Вашето дете. Анкета № 1, за пациенти, имащи съмнение за сколиоза. Анкета № 1 Анкета № 2, за пациенти, диагностицирани със сколиоза. Анкета № 2 Предоставяме Ви и няколко лесни начина, да прегледате детето си в домашна обстановка. Прочетете добре описанието и ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни потърсите на имейл или телефони за контакт. :)

ВСИЧКИ СТАТИИ