ИНДИВИДУАЛЕН КОРИГИРАЩ КОРСЕТ СКОЛИОЗА

ИНДИВИДУАЛЕН КОРИГИРАЩ КОРСЕТ СКОЛИОЗА

Индивидуалният коригиращ корсет за сколиоза е един от най-ефективните методи за борба със сколиозата. Корсетът осигурява фиксация и динамична корекция.
Индивидуалният коригиращ корсет, който Ви предоставяме е изграден на принципите на RSC (Rigo-System-Cheneau) призната за една от най-модерните системи в света. Разработен е на базата на комплексната система за класификация.
Приложението му е подходящо при сколиотични отклонения на гръбначен стълб в торакален/тораколумбален и/или лумбален отдел на гръбначнят стълб.
Как се носи VIP BRACE корсет в 7 лесни стъпки

  1. Носете плътно прилягаща, безшевна тениска под корсета. Това предпазва кожата и помага при потене. Уверете се, че кожата ви е суха, преди да поставите тениската. Поставете тениската така, че да не се прегъва.
  2. Поставете VIP BRACE. Корсетът е изработен от гъвкава пластмаса така, че лесно се отваря. Разделете краищата на отвора и го поставете свободно около себе си.
  3. Позиционирайте корсета. Когато корсетът е поставен, легнете и позиционирайте тялото си правилно в него. Издърпайте каишките през катарамите, започвайки отдолу.
  4. Сложете VIP BRACE. Корсета е изработен от гъвкава пластмаса така, че да се отваря лесно. Разтворете краищата на корсета и го поставете свободно около себе си.
  5. Поставихте го. Когато корсета е поставен около тялото, легнете и позиционирайте тялото си правилно в него. Издърпайте каишките през катарамите, започвайки отдолу на горе.
  6. Затегнете каишките . Вашият ортопед е поставил маркировки на каишките, за да знаете до къде да ги затягате. Издърпайте всяка каишка през катарамата, докато достигнете маркировката на каишката.
  7. Проверете. Вашият VIP BRACE е изработен по начин по който да застане плътно по тялото Ви. Тъй като е изработен по поръчка, той поставя гръбначния стълб в принудителна максимална корекция. Уверете се, че VIP BRACE е поставен правилно преди да се облечете.
    Всеки коригиращ корсет за сколиоза е предназначен за лечение в комбинация с Schroth Therapy техника и е специфичен за всеки един пациент. • Всеки пациент се сканира и му се снемат биометрични данни. • Всеки корсет се моделира с помощта на специализирана компютърна програма за 3D дизайн на VIP BRACE корсет. • Корсетът се предоставя, окончателно завършен на пациента и готов за употреба. • Всеки един модел на корсет се определя от експерт по сколиоза.
ВСИЧКИ СТАТИИ