Контакт с нас

Телефони
+ 359 (2) 8565038
+ 359 887 925 725
+ 359 879 888 466

Електронна поща
info@vipplus-mtl.com
sales@vipplus-mtl.com

‹ Обратно

„ВИП Плюс МТЛ" отличи най-функционално преустроения автомобил на Автомобилното състезание за хора с увреждания - София, 2015

(19 май 2015 г.) „ВИП Плюс Медикотехническа лаборатория" отличи най-функционално преустроения автомобил на Автомобилното състезание за хора с увреждания, което се проведе на 18 май 2015 г. в София. Специалната купа бе връчена от олимпийската ни шампионка Румяна Нейкова на Иван Зехтински от Пловдив, който се състезава в категория „Пълно ръчно управление". Стефан Тенев, който се занимава с преустройство на коли в базата ни в Стара Загора, внимателно разгледа всички автомобили и разговаря със състезателите преди да определи кой от тях е най-удачно адаптиран за управление от водач с увреждане.

Състезателите и публиката имаха възможност на място да разгледат мобилната лаборатория за протези и ортези на „ВИП Плюс", която е единствената по рода си в България.
Автомобилното състезание за хора с увреждания се организира от Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт и Агенцията за хората с увреждания и има амбицията да се превърне в шампионат. В съревнованието тази година се включиха 19 състезатели със своите екипи от цялата страна, като участваше и автомобил, преустроен във „ВИП Плюс". Победителите бяха лично наградени от кмета на гр. София Йорданка Фандъкова.

Снимка1 Снимка2 Снимка3 Снимка4