Контакт с нас

Телефони
+ 359 (2) 8565038
+ 359 887 925 725
+ 359 879 888 466

Електронна поща
info@vipplus-mtl.com
sales@vipplus-mtl.com

‹ Обратно

Колена на Freedom

Freedom

За да се осигури на пациента по-естествено изживяване на мобилност и свобода на движение. Иновация включваща в себеси биологичните норми на движение на човешкото коляно заложени в Plié ® 2.0 за максимално естетицна и функционална походка . В коляното Plié ® 2.0 е заложена най-модерната хидравлична система , за бързо реагиране на промените и темпа на движение. Фино настроената система за контрол позволява на Plié 2.0 да реагира на подадените към него стимули в рамките на 10 милисекунди. Следователно, потребителите могат да забързат темпа на ходене или до го забавят с по-малки стъпки и промени скороста на походката по-плавно.

 

 

 

 

Патентован сензор за позицията и сензор за натоварване, вградена в рамката на Plié 2.0 дават своя принос на усъвършенстваните алгоритми, използвани от микропроцесор за контролиране позицията на движение и стоеж .Оптимизирана походка и контролирана флексия
Нископрофилна конструкция и свръхлек дизайн

Отличаваща се с висока здравина алуминиева рамка.
Plié 2,0 - ISO стандарти за конструктивната цялост. Наличие на допълнително компоненти за протекция на електрониката за водоустойчивост.