Контакт с нас

Телефони
+ 359 (2) 8565038
+ 359 887 925 725
+ 359 879 888 466

Електронна поща
info@vipplus-mtl.com
sales@vipplus-mtl.com

‹ Обратно

Грижи за протезата

Кой ще се грижи за моята протеза ?

ВИП плюс медикотехническа лаборатория със своя екип от лекари ортопеди, кинезитерапевти и ортопедични техници са готови да поемат заедно с вас пътя към новия Ви живот.
Висококвалифицираният ни екип и възможността ни да работим с най - иновативните технологии са тук, за да Ви гарантират по-добър начин на живот.

 

 

 

Протезата и грижите за нея ще бъдат неизменна част от вашия живот от този момент насетне. Ние ви предлагаме нашето внимание, грижи, познания и професионализъм .
Вашият ортопедичен техник, ще може да помогне при разрешаването на всеки един възникнал проблем или ново желание свързано с възможностите на протезата.

 

 

 

 

 

 

Ще ви запознава с новостите в света на развиващите се технологии в областта на протезирането и възможностите, от които бих те могли да се възползвате.Чрез тях вие ще имате възможност да повишите функционалността на вашата протеза и отново да почувствате свободата на движението. 

 

 

 

 

Нови материали даващи по - голям комфорт на приемната гилза. Нов дизайн за по- голяма свобода на движението, както и олекотени материали за намаляване на тежестта на модулните компоненти.
Загубата на крайник е тежък момент в живота на човека, но това не е неговият край. Приемете го като едно предизвикателство, в което ние с вас като един екип ще се справяме с всички препятствия за напред.